GADGETS

tor, 28 apr 2016

Pharrell Williams spiller på Plænen i Tivoli den 6. juli

Pharrell Williams er blandt de få i verden, der kan se tilbage på et svimlende salg af sine produktioner.

Pharrell Williams har meldt sig klar til at fyre en perlerække af hits af, når han den 6. juli optræder på Plænen i Tivoli. Med den amerikanske superstjerne har Tivoli sikret sig en af de absolut populæreste kunstnere gennem de seneste år. Billetsalget starter torsdag den 28. april kl. 10.00.

Publikum kan købe billet til det afspærrede område foran Plænen. Tivoli vil fortsat være åben for gæster i Haven, der kan høre koncerten uden for det afspærrede område mod betaling af entré til Tivoli. Producer, singer/songwriter og kultur ikonet Pharrell Williams er blandt tidens største globale hitmagere. Han har længe stået på ønskesedlen hos Tivoli, der gennem de seneste år har kunnet præsentere en række verdensnavne som John Mayer, Elton John, Mark Knopfler og senest Tony Bennett & Lady Gaga. Nu føjes endnu en verdensstjerne til listen.

Underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel siger:

”Koncerten er et led i vores strategi i at give vores gæster flere unikke og eksklusive oplevelser. I dette tilfælde i form af en betalingskoncert på Plænen med Pharrell Williams, der er blandt vor tids største popsnedkere og en helt igennem forrygende live-kunstner. 6. juli er der i Tivoli dømt ren hitparade, sommer og virtuos musikalitet.”

Hit på hit

Pharrell Williams har som den ene halvdel af producerteamet The Neptunes, siddet bag pulten og været med til at skabe klassikere som Daft Punks Get Lucky, Nellys Hot in Herre og Snoop Doggs Drop It Like It's Hot. Og de fleste vipper gerne med foden eller synger med, når Happy fra soloalbummet G I R L lyder fra højtalerne.

Prisbelønnet musiker

Pharrell Williams er blandt de få i verden, der kan se tilbage på et svimlende salg af sine produktioner. Det har givet ham et hav af æresbevisninger gennem tiden, deriblandt 11 Grammyer samt Billboards’ udnævnelse til Producer of the Decade i 2010. Rock- og hiphop-gruppen N.E.R.D. er endnu et af hans kreative projekter, og de holdt i øvrigt en gevaldig fest på Plænen tilbage i 2009. Nu er den amerikanske stjerne tilbage i Carstensens Have. Dato: 6. juli kl. 22:00 Pris pr. billet er 395. kr. + gebyr incl. entré Billetsalg: 28.4.16 kl. 10:00 Bemærk: Billetten giver adgang til det afspærrede område foran Plænen. Tivoli vil fortsat være åben for gæster i Haven, der kan høre koncerten uden for det afspærrede område ved betaling af entre til Tivoli.