GADGETS

tir, 07 aug 2018

Sådan bliver du sommerklar

I sommermånederne skal der lidt flere farver og mønstre på tøjet.

Sommeren er endelig over os, og hvad end du skal grille og hygge i Danmark, eller du skal til udlandet og nyde solens stråler, vil du helt sikkert gerne være klar og sommerlækker. Og hvordan bliver du så dét? Det får du svaret på her.

Find sommerkroppen frem

Skal du spankulere rundt i en bikini i mange af døgnets timer, vil du nok gerne føle dig godt tilpas i den. Hvordan din krop ser ud, for at du gør dét, kommer fuldkommen an på dit eget temperament og præferencer, men for de flestes vedkommende gælder det i hvert fald, at man føler sig godt tilpas, hvis man passer godt på sin krop. Det gør man blandt andet ved at motionere og derved holde musklerne sunde og stærke. Mange af os sidder ned i rigtig mange timer hver eneste dag, og et godt sted at starte er derfor ved ryg og mave, som let bliver glemt ved stillesiddende arbejde. Vil du have en stærk og sund ryg og mave? Så se her hos Sagatrim, og gør din krop klar til sommeren.

Invester i lækkert badetøj

Om sommeren skal der helst tilbringes en betydelig del af ens tid i en bikini eller badedragt. Derfor skal du naturligvis også have noget ordentligt badetøj, som du virkelig føler dig godt tilpas i. Der er heldigvis tonsvis af muligheder på markedet, hvad end du er til en almindelig trekantsbikini eller nærmere er til en sporty badedragt. Der er lidt for en hver smag, og det vigtigste er naturligvis, at du har det godt i dit badetøj og kan bevæge dig frit og ubesværet i det – hvad end du blot skal gå fra poolen til baren og tilbage igen, eller du skal ud på det helt store dykkereventyr.

Gennemgå sommergarderoben

Når solen titter frem, skal de store striktrøjer og jakker gemmes væk, og de lækre sommerkjoler og fine toppe skal findes frem. Mangler du endnu lidt til sommergarderoben, kan du med fordel besøge Sirup, hvor du kan finde massevis af skønne sager fra Lollys Laundry. I sommermånederne er det som om, der skal lidt flere farver og lidt mere mønster på alting, og derfor kan du med fordel investere i fine, farverige og mere specielle items, end du måske normaltvist ville vælge. God sommerkulør passer perfekt sammen med klare farver, og så kan du også matche alle de smukke blomster og træer, som brillerer netop nu.
None

None