GADGETS

tir, 23 feb 2016

Shaka Loveless tager på stor forårsturné

"Jeg elsker mødet med publikum" siger Shaka Loveless

Shaka Loveless er netop nu en af de meste succesfulde artister på den danske musikscene, og med 3 hitspækkede albums i bagagen er han nu i den grad klar til at tage på forårsturnè med koncerter i 9 danske byer. Med sig tager han Jonas Rendbo som support.

Siden sin solodebut i 2012 er Shaka Loveless blevet streamet mere end 35 millioner gange. Hans to tidligere albums "Shaka Loveless" (2012) og "Det Vi Sku Miste" (2014) har givet adskillige priser, bl.a. en Danish Music Award i 2013 for årets danske mandlige kunstner. Samtidig har albummene givet Danmark nogle af de sidste års største hits i form af "Tomgang", "Ikke Mere Tid", "Den Gang Du Græd" og "2 Mod Verden". https://youtu.be/xUA46wq6Q4k?t=2 I 2015 udgav Shaka Loveless sit tredje album ”Til Vi Ligger”, som var spækket med flere spændende samarbejder med store og spændende artister, og numre som "Ud Af Mørket" feat. Medina og "I Nat Er Vi Ladt" feat. Simon Kvamm dominerede både radio- og hitlister i 2015. LÆS OGSÅ: "Shaka Loveless er blevet mere positiv" Med dette i baggagen er Shaka Loveles i den grad klar til at tage på tour i 2016. Livemusikken har altid betydet meget for Shaka og hans live performance er også berømmet for sine enorme energiudladninger og hans store evne til at få publikum med.

Shaka Loveless siger selv:

”Jeg elsker mødet med publikum. Når man spiller live er det kontant afregning ved kasse 1. Der er ingen steder at gemme sig, og derfor bliver interaktionen med publikum så utrolig vigtig. Det handler ikke om, hvor mange der er. Det handler om, hvor godt vi har det sammen! Jeg glæder mig til at komme ud med mit band, jeg synes de er noget af det absolut bedste man kan finde i DK. Vi er gamle venner, og det tror jeg virkelig man kan mærke, når vi står på scenen sammen - it's love!!”

Shaka Loveless tager Jonas Rendbo med som support

Med som support tager Shaka en anden god gammel ven; Jonas Rendbo og Shaka har kendt hinanden i mange år. Den gang Shaka var en del af bandet Gypsies turnerede de sammen som backing musikere for Outlandish. Nu har Jonas fået endnu en chance for at nyde livet på landevejen med Shaka, og en god portion af drengene fra Gypsies, da han er inviteret med som opvarmning på denne forårsturné. Jonas Rendbo har udgivet 3 albums i eget navn, og det seneste ’Først Til Sidst’ fra 2015 er den første dansksprogede udgivelse. Albummet fik 3 nomineringer til Gaffa Awards og 4 nomineringer til Scandinavian Soul Music Awards. Der er derfor både god opvarmning samt hits og god energi at glæde sig til, når Shaka Loveless til foråret spiller live følgende steder: To. 3. mar. Sønderborg, Sønderborghus Fr. 4. mar. Silkeborg, Kedelhuset Lø. 5. mar. Rønne, Musikhuzet Bornholm To. 10. mar. København, DR Koncerthuset, Koncertsalen – FÅ BILLETTER Fr. 11. mar. Skanderborg, Kulturhuset Skanderborg Lø. 12. mar. Rødovre, Viften To. 17. mar. Kolding, Godset Fr. 18. mar. Greve, Portalen Lø. 19. mar. Holbæk, Elværket