GADGETS

fre, 25 nov 2016

Skil dig ud til årets julefester

Køb et oline skræddersyet jakkesæt

Vi træder så småt ind i en måned, hvor julefrokoster, nytårsfester og jul er i centrum. Festerne i denne sæson kræver typisk lidt mere af din garderobe i forhold til sommerfesterne og havefesterne. Der kan du redde dig igennem med kortærmet skjorte og et par tynde bukser. Men når du til de årlige julefrokoster med den gamle vennegruppe, veninderne fra arbejde eller dine medstuderende, så gælder det om at ligne sit allerbedste. Her er dresscoden mere formel, og man tropper gerne op i jakkesæt eller kjole. Det hører i hvert fald for mange traditionen til.

Suit up!

Det er grundlaget for den fedeste drengeaften, hvis selskabet flotter sig og suiter up! Det er sjældent, at jakkesættet er oplagt at hoppe i, men julefrokosterne er netop det tidspunkt. Det samme gælder for pigerne og deres kjoler. Man kan vide sig sikker på, at pigerne tager sig så godt ud, som de kan. Så du burde i det mindste gøre det samme – især hvis du vil have en chance ude på dansegulvet. Mange drenge har en blazer eller jakkesæt til at hænge. Men ens for mange er også, at man sjældent har det fremme og på. Selvom moden inden for jakkesæt sjældent skifter, så vokser man nemt ud af det gamle sæt – om det så er på maven eller overarmene og ryggen. Det sker endnu oftere, fordi mange køber jakkesæt som er i standardmål. Vil du undgå, at du endnu et år må nøjes med et jakkesæt, som kun sidder halvgodt, så bør du overveje et skræddersyet jakkesæt. Og før du tænker, at det ikke er noget, du gider bruge penge på, så kan det faktisk fås til nogenlunde priser. Det afhænger naturligvis af stof, tråd, osv., men det kan nu godt betale sig, hvis du gerne vil se skarp ud mange år frem! Køb dit jakkesæt her, så er du sikker på både god, skræddersyet pasform og god pris. Ved at vælge et online køb af skræddersyede jakkesæt, så kan du også nemmere overveje valg af stof og kvalitet sammenholdt med dit budget. Dermed undgår du også de rutinerede sælgeres mersalg.

Det sidste touch

I og med at julefrokosterne er et højdepunkt for mange, så vil man gerne se skarp ud. For at få sat det sidste touch på dit look, så kræver din mørke frakke også, at du tilføjer et par lækre vanter, et matchende halstørklæde eller eventuelt en stilfuld hue. Det vil helt sikkert kunne pifte det mørke tøjvalg lidt op, hvis du vælger et lysegråt halstørklæde eller et par lysebrune handsker Det er i høj grad dine accessories og dit tilbehør til stilen, som redder det samlede udseende. Det er endnu mere tydeligt i og med, at mange går med sort tøj og mørke jakker. Du kan eventuelt sørge for at holde varmen og holde din stil kørende med strikket cashmere, som er enorm lækker kvalitet. Du skal huske, at dine højkvalitetskøb kan holde i mange år, så du må godt forkæle dig selv lidt på det punkt. Gør dig selv den tjeneste og køb online her. (Artiklen er sponsoreret)