GADGETS

tir, 27 jun 2017

Stylter styrker balancen

Det kan være en stor udfordring at lære at stå på stylter

Det er sjovt, dejligt og sundt at lege, og det gælder børn i alle aldre. Seje unger brænder masser af krudt af og får røde kinder, når de leger ude, og mulighederne er mange. Man ser efterhånden at mange gamle lege og gammelt legetøj pludselig dukker op i nye versioner med en langt bedre kvalitet og sikkerhed.

Sådan er det også gået med blandt andet stylterne, der har været brugt langt tilbage i historien, først og fremmest af praktiske grunde på grund af højden. Faktisk kan det dokumenteres, at de gamle grækere brugte dem i år 600 f.Kr. Stylter har gennem tiden været anvendt til meget andet end underholdning og leg. For eksempel til at vogte får, arbejde op af høje mure og til at komme tørskoet gennem våde og sumpede områder. Nu om dage er det nok mest børn og artister der fornøjer sig med dem. Al begyndelse er svær og det gælder sandelig også for kunsten at gå på stylter. Det er lidt af en udfordring, som kræver tålmodighed og øvelse, at kunne bevæge sig rundt på de lange benforlængere. Men når man først kan, så bliver man belønnet med mange timers sjov. Sejleg er en online shop med en masse legetøj til seje piger og drenge til skarpe priser. På denne landingsside kan man se deres udvalg af artist stylter, til de seje børn. Stylter og Artiststylter blev oprindeligt lavet af træ men nu fremstilles de i et moderne design af stål. Artiststylterne spændes på ben og fødder, ..... og pludselig er man meget højere. En fantastisk oplevelse, - og det er slet ikke så svært. Det er en sjov og genial leg at stå på stylter, hvor man udover at more sig, samtidig får styrket sin balance og motorik.
None

None

ACTOY artiststylter er en sjov udfordring at lære at gå på, det er lidt som at lære at køre på cykel, det sker nemlig med en voksen ved hånden. Hos Sejleg.dk  fås stylterne både i mere klassiske modeller i træ, men også som artist stylter med et avanceret bære- og fastspændingssystem. (Indlægget er sponsoreret)