GADGETS

tir, 04 aug 2015

TopGunn klar med nyt album

Onsdag den 5. august kan TopGunn opleves live med band i "Go' Morgen Danmark" på TV2

I morgen onsdag udsender TopGunn sit 2. album - "Ingen Andre" og drager samtidig på en landsdækkende releasefest-tour som bringer ham fra Tivoli i København til "Kærligheden" på SMUKfest. Men allerede fra i dag kan det fulde album streames på Spotify.

Under titlen "Ingen Andre" udsender TopGunn onsdag den 5/8 sit længeventede 2. album. Men allerede fra i dag kan det fulde album høres på Spotify. Med i alt 10 sange får fans ikke alene 6 helt nye numre men tilmed storhittet "Kongens Have", der er streamet mere end 10 millioner gange samt hitsinglerne "Mig & Mit Hoved", "6 Liter", og "Veninder" på det nye album. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=edWmSF26Dwc#t=3 Stilistisk peger "Ingen Andre"-albummet også i andre retninger end den retro-poppede motown-feel vi kender fra både "Kongens Have" og "Veninder": Titelnummeret "Ingen Andre" og numre som "Svært Ved at Gå" og "Superstjerne" byder fx på mere tilbagelænede beats der snarere afspejler TopGunns rødder i og forkærlighed for hiphop af den gamle skole. LÆS OGSÅ:"TopGunn har det stramt med kæreste-veninder" På tekstsiden er det 'kærligheden' og troen på 'den eneste ene' der i længere tid har optaget TopGunn hvorfor "Ingen Andre" var helt oplagt som titel ikke bare for den seneste single, men også for resten af albummet: Sangen ”Ingen Andre” er lavet i en tid hvor jeg var helt vildt glad, fordi jeg havde mødt denne her fantastiske pige og var forelsket til op over begge ører. Jeg troede jo vi skulle dele efternavn, have børn og alt muligt – det skulle vi så ikke alligevel. Til gengæld kom der en vildt god sang ud af det. Dét synes jeg ikke folk skal snydes for - derfor var det også en helt naturlig titel til mit album”.

Holder releasefesten sammen med publikum

Når "Ingen Andre" udkommer på onsdag vil fans kunne høre det live flere steder i landet. Om den beslutning udtaler Oliver: "Normalt holder man releasefest for sine samarbejdspartnere og venner, men denne gang har jeg lyst til at holde festen sammen med mit publikum og give dem en forsmag på det album, både de og jeg har ventet så længe på". Fra onsdag morgen kan TopGunn således opleves live med band i Go' Morgen Danmark og The Voice i Tivoli, hvorefter turen går videre til Slagelse, Randers, Kolding og til sidst, Skanderborg, hvor han afslutter releasefesten på "Kærligheden" blandt campisterne på SMUKfest. Releasefesterne er åbne for alle. TopGunn - LIVE efterårstour 2015 15.Oktober København, Store Vega 16.Oktober Holbæk, Elværket 17.Oktober Vordingborg, Stars 18.Oktober Odense, Posten 19.Oktober Viborg, Paletten 20.Oktober Aarhus, Train 21.Oktober Roskilde, Gimle 22.Oktober Esbjerg, Tobakken 23.Oktober Aalborg, Skraaen 24.November Sønderborg, Sønderborghus 25.November Vejle, Bygningen 26.November Kolding, Godset