GADGETS

man, 30 okt 2017

Vælg fodboldhold ud fra din personlighed

Medløberfans udviser ofte en total mangel på stil og smag.

Er du træt af aldrig at kunne snakke med i kantinen, eller på jobbet om weekendens kampe? Ville du ønske du havde dit eget hold at følge i tykt og tyndt frem for bare at sidde i hjørnet og spille casino online? Her har du en guide til hvilket hold du skal holde med, alt efter din personlighed. For overskuelighedens skyld har vi valgt udelukkende at inkludere hold fra verdens stærkeste liga: Den engelske Premier League.

Wannabe-rigmanden

Styrer penge dit liv? Drømmer du om at blive rig? Mener du at penge er den vigtigste måde at få fremgang her i livet? Så er en af de nyrige oligark-fodboldklubber nok lige noget for dig. De køber sig til succesen, og vinder masser af titler som de ellers aldrig ville være kommet i nærheden af. Klamt siger mange – men ikke dig! Indenfor denne genre er der forskellige klubber i England der passer til dig, som elsker at bruge penge og snakke om at have mange penge. De mest oplagte klubber er Chelsea og Manchester City. Chelsea er ejet af den russiske oligark Roman Abramovich og Manchester City er ejet af Emiren af Abu Dhabi. Begge disse klubber var ikke topklubber før de udenlandske blankochecks begyndte at tikke ind. Men nu kan de forhenværende ligegyldige 2. divisionshold grine hele vejen ned til banken.

Fordele:

Masser af titler, masser af dyre spillere.

Ulemper:

Hver eneste gang dit hold vinder en titel vil dine venner med rette forklare dig, at det kun er pga. pengene.

Medløberen

Måske er du ikke typen der kan lide at blive udfordret. Du vil bare gerne være en del af en fangruppe og alt det andet betyder ikke så meget. Hvis holdet vinder noget så er det også godt, tænker du. Medløber-fans holder altid med de største hold, fordi at de ved at de så vil finde ind i en stor gruppe af ligesindede fans. Som medløberfan har du hverken nogen særlig smag eller nogle holdninger til noget. Du holder typisk med et hold fordi, bare fordi du har ”hørt om det i TV” eller fordi der spillede en dansk spiller der engang. Medløberen kan med fordel vælge Manchester United, som opfylder samtlige medløberfan-kriterier.

Fordele:

Man bliver en del af de mange andre medløberfans og kan diskutere medløber-agtige ting med dem.

Ulemper:

Medløberfans udviser ofte en total mangel på stil og smag. Blandt kendere af fodbold har medløberen utrolig lav status.

Den nostalgiske

Var alting bedre i de gode gamle dage? Er du af den opfattelse at Premier League begyndte i slutningen af 1800-tallet og ikke først i 1992? Mange engelske klubbers succeser ligger så langt tilbage at selv dine forældre vil have svært ved at huske dem. For nostalgikeren er det selvfølgelig intet problem. Han kan sagtens minde andre om hvor meget klubben vandt længe før han selv var blevet født. I England er der utroligt mange klubber der kan passe ind i denne kategori, men der er ingen tvivl om at den mest oplagte klub at vælge er Liverpool.

Fordele:

Du har uendelige muligheder for at snakke om tidligere tiders succeser

Ulemper:

De vinder ingenting.

Den underpræsterende

Du er måske kendt for at være den underpræsterende type. Alle dine lærere har altid fortalt dig, at du har potentialet, men at du skal tage dig sammen for at udleve det. Du har dog aldrig rigtigt taget det til dig, og du tænker at det hele jo nok skal gå nogenlunde. Denne herlige lade attitude skal selvfølgelig afspejles i dit valg af fodboldklub. Der er heldigvis klubber som altid underpræsterer når det spidser til, og som du altså vil kunne relatere til. Man kan nævne flere klubber, men vi mener helt sikkert at Tottenham Hotspur er klubben for dig. En klub der altid har været blandt Englands største, men som aldrig rigtigt har vundet noget som helst. Og aldrig vil komme til det.

Fordele:

En vis anerkendelse fra kendere af fodbold. Tottenham er et acceptabelt valg som fan, og man vil ikke blive anklaget for medløberi.

Ulemper:

Stjerneangriberen i Tottenham Harry Kane bliver sikkert solgt til Real Madrid til næste sommer. Og så banker en tilværelse i middelmådighed på igen.

Selvpineren

Har du aldrig mærket følelsen af ”lykke?”. Er alt gråt og trist og kan du godt lide at blive bekræftet i at alting er gråt og trist? Har du hver måned afsat et fast budget til sort tøj, øjenskygge og nittebælter? Så er du formentlig en selvpiner, og det skal du selvfølgelig også dyrke når du vælger dit hold. Selvpineren har umiddelbart to oplagte valg i den engelske liga. Først og fremmest har vi Newcastle United. En klub der aldrig vinder noget, rykker ned ofte og har en ejer der ødelægger det hele hver gang det går lidt i den rigtige retning. Som Newcastle fan vil du kunne svælge i tristhed og vide at uanset hvor skidt det går i dag, så bliver det sikkert værre i morgen. Det andet oplagte valg er Arsenal. At være Arsenal fan er som at kigge på den samme rædderlige skolekomedie hver eneste uge. Arsenal har haft den samme træner i over 20 år og der er total stilstand. Stjernespillerne flygter til andre klubber. Og Arsenal slår aldrig de andre store hold. Så som Arsenal vil du aldrig have håneretten over nogen. Selv den lille glæde at kunne godte sig over et enkeltstående resultat over et af de andre tophold bliver taget fra dig når du vælger Arsenal. En sand selvpiners rette valg.

Fordele:

Du får opbygget en jernhård facade overfor omverdenen, og lærer med tiden at kontrollere dine tårekanaler fuldstændig.

Ulemper

: Du vil være i en kronisk depressiv tilstand når sæsonen er i gang.

Hipster-fanen

Nogle vil gerne være anderledes bare for at være anderledes. Du kender givetvis en hipster som bare gerne vil være undergrund. Eller måske er du selv en hipster. Hvis du er det så kan du frit vælge mellem hold som Stoke City, Burnley, Swansea, Southampton og Watford. Alle er disse kendetegnet ved at have utrolig små fanbaser i Danmark. Ligeledes er de kendte for at være totalt ligegyldige for alle andre end lokalbefolkningerne i de respektive mellemstore engelske byer.

Fordele:

Du dyrker dit hipster-image perfekt og bliver totalt undergrund.

Ulemper:

Du er formentlig alene om at holde med dem. Og ingen gider snakke om dit kedelige skodhold med dig. Så du ender nok med at blive siddende i hjørnet af kantinen og prøve lykken med nogle free spins.
None

None