Med RippleBuds kan du høre alt din musik og telefonsamtaler, mens du udelukker alt omgivende støj

Ugens Kickstarter #16 – RippleBuds

 

RippleBuds er dine nye små, kraftfulde øretelefoner med en in-ear mikrofon, der udelukker omgivende støj, så din stemme altid er krystalklar.

RippleBuds er verdens smarteste Bluetooth-øretelefoner udstyret med et in-ear mikrofonsystem. Med RippleBuds innovative Noise Blocking Technology kan brugerne udelukke omgivende støj, så alt tale går klart igennem. Med RippleBuds vil din samtalepartner kunne høre dig i selv de mest støjende miljøer. Brugere kan også bruge RippleBuds til at høre musik! Lyt til dine yndlingssange ind imellem telefonsamtaler, og gør det det uden besværlige ledninger.

Læs også: Ugens Kickstarter # 11 – Cubetto 

RippleBuds indfanger den menneskelige stemme fra øret, så din stemme høres tydeligt, selv når du er i ekstremt støjende omgivelser. RippleBuds kan reducere omgivende støj med omkring 30 decibel. Det kan lade sig gøre, fordi in-ear-mikrofonen er placeret inde i øret og derfor opfanger din stemme indefra.

Læs også: Ugens Kickstarter #9 – JamStik

Med et fuldt opladet batteri vil du kunne bruge RippleBuds i omkring fem timer. RippleBuds kommer med fem størrelser ørepuder til at give maksimal pasform til brugere. Derudover er RippleBuds svedafvisende, så de er perfekte til brug i fitnesscenteret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.