KROP & SIND

fre, 17 jun 2016

Musikanmelder får stød i en kreativ passage på festival

Det kreative område på Pinkpop

På Pinkpop er der en passage i siden, hvor man kan tulle rundt og hygge. Dette er en god måde at fordrive tiden alt imens man venter på den næste kunstner man vil høre. Det kan også være, at man bare vil hygge sig lidt. Her synes jeg det var spændende at sidde og observere andre mennesker, der gik forbi.

Af:

Amir

Amirian

None

None

I denne passage var der også en masse forskellig underholdning. Man kunne bl.a. spille skak mod en mand, der var klædt ud som en spåkone, eller gå rundt inde i en kunstudstilling, som jeg ærlig talt ikke fattede meget af. Nu er jeg ikke så god til kunstudstillinger, da jeg oftest ikke forstår det kunstneren vil eller blot synes det er fjollet og ligegyldigt. Ikke desto mindre var det nu meget hyggeligt at tøffe rundt derinde  
None

None

Ved siden af kunstudstillingen kunne man blive smurt ind i solcreme og få sig en hyggelig snak. Det virkede lidt spøjst, men samtidig ret hyggeligt. Jeg ville gerne have haft en snak, men jeg tror der var en sprogbarriere, som gjorde at de ikke var så opsøgende hos mig. Jeg synes nu de snakkede okay engelsk. LÆS OGSÅ: "Tjecks udsendte stiller Pinkpops gæster 4 skarpe" Helt nede i enden af passagen kunne man få sit indre legebarn frem. Her kunne man nemlig spille arkadespil, i form af pin ball, motorsport eller air hockey. Det er sgu meget sjovt. Jeg elskede endvidere, at deres pin ball maskiner havde musikkunstnere som tema. https://youtu.be/ksAWXn9OuKM?t=2 Under en tur midt på passagen var der et kæmpe stål monstrum sat op. Der gik hurtigt op for mig, at dette var en leg, hvor man skulle undgå at få stød. Jeg blev udfordret og det kunne jeg ikke sige nej til. Jeg kan godt afsløre, at jeg fik rocker meget stød. AV!