MODE & STIL

fre, 15 maj 2015

Se Anne Bechs musthaves madvarer og effektive træningsøvelser

Fitnessekspert og forfatter Anne Bech er ude med sin nye bog "Tab dig hvor du vil"

Uret tikker, og der er ikke længe til, at bikiniformen skal sidde lige i skabet. Anne Bech hjælper os på vej og viser sit sunde madvarer og de bedste træningsøvelser

Af: Maj Laden Nørgaard

Er du også blandt dem, som frygter at skulle trække i den blomstrede bikini om knap to måneder? Så er der hjælp at hente hos fitnessekspert Anne Bech, inden sæsonen for alvor går løs.

CV’et er propfyldt med flotte titler som sundhedsskribent, foredragsholder, forfatter og fitnessekspert. Hun har skrevet et hav af bøger herunder ”DIT sunde liv ”Guide til Gudindekrop”, ”Fit på 100 dage” og senest ”Tab dig hvor du vil”. Den seneste bog udkom i slutningen af marts i år og er en opfølgning på ”Fit på 100 dage”. ”Fit på 100 dage” havde i øvrigt stor succes og flere tusinde danskere fulgte denne.

”Bogen handler om de sidste genstridige kilo, vi kan have siddende forskellige steder på kroppen, selv efter vi måske har prøvet at spise sundere og gå i gang med at træne, f.eks. mave, lår, balder eller arme,” siger Anne Bech.

”Den giver forklaring på, hvorfor dine stædige kilo sidder lige der hvor de gør, og der er fuld kostplan og træningsplan for alle fire fokus områder,” uddyber hun.

Vejledende udsalgspris på bogen er 249 kroner, og den kan købes i diverse danske boghandlere og supermarkeder.

None

None

Forside til bogen "Tab dig hvor du vil"

TJECK har fået lov at få et kig i Anne Bechs køleskab. Hun har fem varer, som altid har faste pladser på hylderne.

Anne Bechs fem musthaves i køleskabet

1. Skyr

2. Broccoli

3. Salat

4. Kyllingefilet

5. Økologiske æg

LÆS OGSÅ: I bikiniform med Helse Matilde

Anne Bechs fem bedste træningsøvelser 

1. Burpees - der virkelig er en god træningsøvelse for hele kroppen, hvor man får pulsen op.

2. Walking lunges, lange skridt hvor man kommer helt ned i knæene med begge ben, som virkelig giver lår og balder noget af en opgave.

3. V-pres for maven, hvor man ligger på gulvet, spænder maven og trækker ben og arme sammen i et V, og holder igen på vej ned.

4. Armstrækkere med smal håndstand, altså armene lige ind til kroppen og hænderne ved siden af brystet og under skulderen, jeg laver dem med afstand mellem fødderne, ellers er den for hård

5. Jumpsquat, hvor man sætter sig på hug med afstand mellem fødderne, sætter af og hopper op i luften, og giver godt efter når man lander igen i hug. Sindsygt hård, og god for balder og lår.

Motivation er vejen frem

Selvom de fleste giver den ekstra gas til bikinisæsonen, så er det vel en kendsgerning, at mange ønsker en sund form hele året rundt. Motivation er nøgleordet, mener Anne Bech.

”For mig er motivation noget, der bor inde i én selv. Jeg føler mig altid motiveret, også når jeg ikke gider træne, så har jeg det ok med at lade være. Det er nemlig aldrig sådan, at jeg ikke to dage i træk har lyst, så det går mig ikke på,” siger Anne Bech.

Men de ønskede mål for den enkelte kommer ikke af sig selv. Man er nødt til at arbejde for den krop, man ønsker.

”Hvis man har det skønt i sin krop, eller har en ambition om enten at se ud på en bestemt måde, eller blive stærkere eller bedre til noget, så er man også nødt til at gøre det arbejde, det kræver,” siger Anne Bech.

None

None

Fitnesseksperten Anne Bechs nuværende form.