MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 25 sep 2015

Barbara Moleko afslører to ting på én gang: ny musikvideo og deltager i Vild Med Dans

Den danske sangerinde er klar med en ny video som tak for en fed sommer. I aften optræder hun i Vild Med Dans og sparker en omfattende efterårstour i gang

Barbara Moleko har turneret Danmark tyndt hele sommeren. Hendes roste optrædener på festivaler og Grøn Koncert kan fra i dag (gen)-opleves i en ny video til singlen 'Tag Min Hånd'. Videoen følger Moleko backstage og på scenen, og indkapsler stemningen fra intime live-jobs til kæmpe dansefester. Den er et dokumentarisk indblik i tourlivet med hurtige interviews og nervøsitet inden optræden. Men den massive livsglæde og kærlighed til publikum er altoverskyggende, og den danske sommer viser sig fra sin bedste side med den sværmende, romantiske single som soundtrack. LÆS OGSÅ: "Barbara Moleko går mod nye mål" I aften optræder Moleko i Vild Med Dans. For selvom videoen til den nye single fanger stemningen fra sommerkoncerterne, er Moleko slet ikke færdig med at sprede gode vibrationer:

”Vi har spillet os varme henover sommeren. Vi har lagt meget i at skabe et univers. Jeg håber, man kan høre, at vi har stepped vores game up. Det er vigtigt for mig, at der er en udvikling i mine evner,” 

siger Barbara Moleko. Derfor fortsætter hun på en omfattende efterårsturne til landets spillesteder, hvor publikum på ny kan lade sig fylde af energiske rytmer, og lade sig forføre af Molekos charmerende, inderlige og imødekommende univers. Se datoer nedenfor. LÆS OGSÅ: "Barbara Moleko lader sig selv skinne igennem" Barbara Moleko debuterede tilbage i 2012 med albummet ’Lykken er …’ og vakte straks opsigt med sin særegne vokal, sin nænsomme blanding af soul og dansk visetradition og sin kulørte livshistorie fra Sydafrika, Mozambique og Vanløse. Albummet strøg ind i top 10 på iTunes og anmelderne – fra Gaffa over Politiken til Dagbladet Information – elskede, hvad de hørte. I kølvandet på debutalbummet blev hun nomineret til DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, inden hun vandt tv-seernes hjerter som deltager i Toppen af Poppen, hvorfra hun sang Tøsedrengenes ’Indianer’ ind på hitlistens førsteplads. I 2015 har hun foreløbig været på en udsolgt akustisk tour, optrådt i en stribe store tv-shows, herunder MGP, Zulu Awards og Dronningens 75-års fødselsdag, udgivet sit andet album ’Bapsz, hittet med singlen ’Paranoia’, været på festivaltour og optrådt på Grøn Koncert med L.O.C. Se videoen HER.