SEXBREVKASSE

ons, 09 dec 2015

Sex på Jobbet– Hvor ofte sker det?

Julefrokosterne er godt i gang, så hvordan er lige - det med sex på jobbet (foto: coulorbox)
 

Berlin, December 2015. Med julefrokosterne lige om hjørnet, har Parntnermedniveau's britiske søsterside interviewet 191 singler, for at finde ud af alt omkring deres romancer på jobbet. Undersøgelsen viste, at mænd er langt mere villige til at tage springet, og faktisk udleve deres fantasier på arbejdspladsen end kvinder.

Hvert år i december er utallige julefrokoster organiseret på arbejdspladser rundt om i landet, og chancen for romantik stiger betydeligt, men hvor ofte har folk sex på jobbet? Ifølge undersøgelsen, har 25% af alle mænd, på et eller andet tidspunkt haft sex på arbejdet, hvor imod kun 14% af kvinderne. LÆS OGSÅ: "JULEFROKOSTEN" Tallene varierer ganske dramatisk blandt kvinder og mænd. Selvom seksuelle fantasier om en kollega, og rutinemæssige flirts, er mere eller mindre ligeligt fordelt mellem kønnene, 61% af mændene og 56% af kvinderne, så er mænd stadig mere villige til at tage dette skridt. 52% af mændene sagde, at de ville realisere fantasien, i modsætning til kun 21% af kvinderne.
None

None

Foretrukne steder for romantik på kontoret, er dem der tilbyder privatliv, såsom lukkede mødelokaler og personlige kontorer, disse steder blev der fantaseret mest om. 14% af mændene og 8% af kvinderne, har haft sex mindst en gang på deres personlige kontor, og 9% i et mødelokale. Hvad med de klassiske steder at have sex på arbejdspladsen? Kun 2% af kvinderne og 14% af mændene mener, at kopirummet er et attraktivt sted at have sex. Elevatoren er lige så upopulær, kun 1% af kvinderne sagde, at de havde haft sex der, og stedet lokker kun 17% af mændene og 11% af kvinderne. Depotrummet er det sted, som er mest populært, 37% af mændene og 13% af kvinderne ville være interesseret i en romance i depotrummet, på trods af, at kun 2% af kvinderne og 9% af mændene faktisk har haft en romance dette sted. Selvom mange af singlerne har fantaseret om at have sex på arbejdet, viser det, at det måske alligevel er bedst at holde romantik og arbejde adskilt.